Grill Terasz Étterem és Szálláshely, Mezőkövesd

Augusztus 20. (min. 1 éj)
Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Választott ellátás
  • Wifi használat
  • Parkolás
Szabad időpontok
2024. augusztus
H K SZ CS P SZ V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Augusztus 20. (min. 1 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Ellátás:
Erkélyes szoba
18 m2 szoba, erkély/terasz, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. + - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. + - reggelivel
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - ellátás nélkül *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Nem erkélyes szoba
18 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. + - reggelivel
 
 
Legjobb ár
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Grill Terasz Étterem és Szálláshely
Augusztus 20. (min. 1 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Grill Terasz Étterem és Szálláshely, Mezőkövesd

Ha szeretne pár napot pihenéssel, kikapcsolódással és feltöltődéssel eltölteni akkor várják szeretettel Észak Magyarország terültén fekvő ,,Matyóföldön" a Mezőkövesd - Zsóry gyógyfürdő és üdülőtelepen. Budapesttől 130-km-re Mezőkövesd városától 5-km-re található, ahol a feltörő termálvíz már sok-sok ember mozgásszervi és reumatikus panaszaira szolgált gyógyírül. Mindazoknak szeretnénk ajánlani, akik nem a divathóbortoknak akarnak hódolni, hanem családias, egyszerű, emberléptékű szálláshelyen (és nem utolsó sorban pénztárcát kímélő árak mellett) szeretnék eltölteni pihenésre szánt idejüket.
Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj) Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezôkövesd - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Grill Terasz Étterem és Szálláshely a fürdő főbejáratától 50 méterre közvetlenül a fürdő szomszédságában , központi helyen, 15-db 2-ágyas szobákkal áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában található wc, zuhanyzó, hűtőszekrény, televízió, ingyenes wi-fi használat. A szálláshelynek saját konyhája és étterme van, nyáron kerthelyiség is üzemel. Parkolás díjmentesen az udvarban. Buszmegálló, élelmiszer bolt 50 méterre a panziótól. Bejelentkezés / Kijelentkezés: A szálláshely az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján délelőtt 09:30 óráig áll rendelkezésre. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítenek vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a recepción dolgozó munkatárs az okmányok alapján. egyezteti. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a recepció tudtával, beleegyezésével fogadhatnak. Fizetés: A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor a bejelentkezéskor történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Fizetési módok: készpénz, Szép kártya (MKB, K&H, OTP). Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni! Az étteremben történt fogyasztást rögtön helyben lehet rendezni. A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22:00 - 08:00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni. Külön kérésre a következőket tudják biztosítani a Vendég számára: varrókészlet, vasalóállvány, vasaló, esernyő, hajszárító továbbá babakád, babaágy, etetőszék.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Egyéb kistestű háziállat, 5 kg-ig: 1000 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

Az étteremben helyben sütött pizzák, hamburger, készételek, frissensültek, desszertek, üdítők, finom koktélok várják kedves vendégeinket.

Éttermi szolgáltatások: • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-21:00
Kijelentkezés: 8:00-10:00

Elérhetőség
Grill Terasz Étterem és Szálláshely a térképen
3400 Mezőkövesd, Olajfa utca 16/1
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
NTAK azonosító: EG20003135
Még több Augusztus 20-i ajánlat Mezőkövesden
Grill Terasz Étterem és Szálláshely Mezőkövesd
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: