Szerencsemák Panzió, Kehidakustány

Augusztus 20. (min. 1 éj)
Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj)
4.7 Rendkívüli 97 értékelés
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Félpanziós ellátás
Szabad időpontok
2024. augusztus
H K SZ CS P SZ V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Augusztus 20. (min. 1 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Kétágyas Apartman
38 m2 apartman, 1 légterű, akadálymentes, WIFI
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Szerencsemák Panzió
Augusztus 20. (min. 1 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Szerencsemák Panzió, Kehidakustány

A panzió egy kis menedék, ahol a pihenni, feltöltődni, kikapcsolódni vágyó családok nagyszerű napokat tölthetnek el. Kehidakustányban a Zala folyó mellett sétálva bukkanhatnak rá a Szerencsemákra, mely nem más, mint a hazánkban ritka és védett mocsári kockásliliom vadvirág népi elnevezése. A náluk pihenő családoknak pedig egyúttal van szerencséje és mákja is, mivel családbarát személyzetük mindent megtesz az Önök kényelméért.
Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj) Szerencsemák Panzió Kehidakustány - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
A panzióban tíz modern, klímával felszerelt apartman található, ahol kényelmesen tudnak elvonulni a nyüzsgő világ elől, de ha mégis rá kellene pillantani az e-mailekre, vagy csak egy fotót küldenének a rokonoknak/barátoknak, azt is megtehetik wifin keresztül. Házuk a Zala folyó közvetlen közelében áll, ,,pár lépésnyire a fürdőtől és a természettől". A dombokkal tarkított táj szépsége, a nyugalom és a csend egyből magával ragadta a vendéglátókat, amit szeretnének nektek is átadni. Jó kiindulópont a környék bejárásához, egy kellemes mártózáshoz és nem utolsó sorban Deák Ferenc is itt töltődött fel, itta a finom borokat és kikapcsolt két országgyűlés között. A Ház környéke megannyi szépséggel csábít, itt a Zala folyó, vadban gazdag erdők, fenséges kilátóhelyek, hegyek-völgyek. A panzió mindenben a rendelkezésedre áll egy kellemes kikapcsoláshoz. És ami az egészet megfűszerezi: a vendéglátó lelke. Gyere, éld át a nyugalmat a vidék csendjét, légy a vendégük!
Wellness szolgáltatások

infraszauna

Internet

• Ingyenes WI-FI a szobákban

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

Családias éttermük a Zala mellett, Kehidakustány község Kehida oldalának kapujában áll. Barátságos, vendégszerető környezetben várják volt és leendő vendégeiket, akik egy ,,jót ennének". Jöjjön/gyertek, kóstoljátok meg ételkínálatukat, melyhez kellemes élőzene párosul alkalomadtán. Először egy kis vendéglőnek indult a Kehida Kapuja, aztán ahogy teltek az évek, rá kellett jönniük, hogy növekednek kell az egyre több megrendezésre kerülő összejövetel, rendezvény miatt. Így hát elkészült Deák Terem névre keresztelt, akár 200 főt is befogadó rendezvénytermük, amely Dunántúli viszonylatban szinte egyedülálló. A konyhát a házias, hazai ízek jellemzik. Kicsit kitekintve, a hozzájuk betérők megízlelhetik a Kehida Kapuja pizzaválasztékát, melyet a sok éves tapasztalatok alapján állítottak össze, és minden évben próbálják tökéletesíteni. Étlapjuk állandó kínálatában és napi ajánlatában szereplő ételeiket gondosan válogatott és előkészített alapanyagokból, frissen készítik. Nyári estéken faszénparázson grilleznek, melyhez elengedhetetlenek a nyári slágerek. Az éttermet csodaszép leánderekkel díszített sétány övezi, így egy kellemes ebéd, vagy egy jó társaságban eltöltött vacsora alkalmával kinézve a teraszól vagy a kerthelyiségükből szemet gyönyörködtető látványban lehet részük.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség

Egyéb információ

Gyermekkedvezmények:


3 éves korig a szállás ingyenes, ellátás,
3-12 éves korig 5.000 Ft/fő/éj.


Reggeli: gyermek 1.400,-Ft/fő


Félpanzió: gyermek 3.100,-Ft/fő

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-19:00
Kijelentkezés: 8:00-10:00

Elérhetőség
Szerencsemák Panzió a térképen
8784 Kehidakustány, Kossuth L. u. 56.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Panzió - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Panzió minősítés alatt
NTAK azonosító: PA19001862
Még több Augusztus 20-i ajánlat Kehidakustányban
Szerencsemák Panzió Kehidakustány
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: